12 July 2014

Qyteti i mbuluar projektohet në Dubai [Foto/Video]

Sipas Super Cimpressor, ky është një projekt që do të bëj bashkë shumë njerëz, e që do i shmanget nxehtësisë arabe në limit derisa të gjithë mund të argëtohen brenda saj.
Qyteti i mbuluar do të këtë temperaturë të kontrolluar dhe do të ofrojë oaza gjelbëruese në hapësirë 48 milion metra katror.

Kjo është saktësisht ajo çfarë ne nuk kemi mundur ta ëndërrojmë më parë.


Në të do të këtë qendra tregtare, parqe, më shumë se një spital dhe natyrisht ujëvare që duket se janë të gjalla. “SI do ta bëjmë këtë. Duke e zhvilluar projektin pasi që parashihet se me përfundimin e tij në të do të këtë 180 milion vizitorë”.

Për më shumë shikojeni videon si e kanë projektuar ata këtë qytet.

No comments :

Post a Comment