29 October 2013

Kopshti i luleve më i madh në botë - Dubai

Me më tepër se 45 milion lule, u ndërtua "Kopshti Magjik" në Dubai.

Ky kopsht tërheq mjaft turist, të cilët mahniten nga bukuria e dizajnit dhe rradhitjes së luleve. Të ngjjshme mund të shikoni vetëm në botën e filmave vizatiomor ose edhe në Disney Land.

Megjithatë ky është kopshti më i madh në botë i  krijuar nga njeriu. Shikoni më tepër foto poshtë:


No comments :

Post a Comment