08 March 2014

Angelina Jolie i nënshtrohet edhe një operacioni

Pas intervenimit të fundit që pati në gjinj për të reaguar në preventiv kundër kancerit, aktorja e njohur Angelina Jolie po planifikon edhe një operacion tjetër për të njëjtën arsye. kësaj radhe ajo po i operon vezoret.

Aktorja e njohur Hollywoodiane, Angelian Jolie në maj të vitit 2013 e ka pranuar që për shkak të rrezikut të madh për të fituar kancer në gji, ajo është detyruar të heq të dy gjinjtë dhe në vend të tyre të bëj implant, ndërsa kur është shëruar tërësisht ajo detalisht pati treguar për këtë.

Por si duket aktorja nuk ka përfunduar me operacione pasi që jo shumë kohë më parë ka lajmëruar se po i nënshtrohet edhe një operacioni tjetër.

''Ngado që sillem, takoj femra me të cilat diskutoj për shëndetin dhe gjërat femërore, kancer të gjinjve, kancer të vezoreve?Gjithashtu nga kjo bisedë nuk i anashkaloj as meshkujt, të cilët i këshilloj që të kujdesen për shëndetin e bashkëshorteve dhe vajzave të tyre. Kjo më ofron më ata që ballafaqohen me të njëjtin problem si unë'', ka thënë aktorja për 'Entertaimant Weekly' '', dhe ka shtuar se me të gjithë ata që ka biseduar i akne dhënë kurajë që ajo të tejkalojë krizën e edhe një operacioni.

Burimi: AS

No comments :

Post a Comment