16 March 2014

Bota e së nesërmes

Në të ardhmen tonë, ne do të fillojmë çdo ditë të bëjmë kontrollin e transportit dhe të motit bazuar mbi pasqyrat tona interaktive të banjos.
Një makinë e mençur jo vetëm që do të na vozisë neve deri në punë, por do ta dijë se cilën rrugë ta marr, si të shmangim dritat e trafikut, dhe e dinë se çfarë takime kemi.

E çka është më shumë, secila makinë do të kontaktojë me njëra tjetrën për të shmangur aksidentet.
Gjithashtu në do të mund të blejmë drekën tonë duke i përdorur telefonat, dhe të provojmë secilën rrobë duke përdorur 360 shkallë.

Janë vetëm disa selektime dhe koncepte të teknologjisë që janë shfaqur në ‘Connected City’ gjatë këtij viti, në ‘Mobile World Congress’./kp/

No comments :

Post a Comment