24 March 2014

Microsoft do ju paguajë 100$ per heqjen e XP

Nëse ende jeni duke e përdorur sistemin operativ Windows XP, Microsoft ka një ofertë për ju.

Kompania i ofronë gjithë përdoruesve të Microsoft që të zëvendësojnë Windows XP me Windows 8, në këmbim për këtë do të ju dhurojnë 100$.

Shkoni në dyqanin online të Microsoft nëse dëshironi ta bëni këtë.

Ju gjithashtu do të merrni 90 ditë të mbështetjes pa para dhe një shërbim falas të transferimit të të dhënave – nga marrëveshja përfiton si Microsoft, edhe përdoruesit.

Mbështetja zyrtare për Windows XP përfundon muajin e ardhshëm dhe kompjuterët të cilët janë ende me këtë sistem operativ nuk do të marrin më përditësime të sigurisë, të cilat janë të nevojshme për të shmangur rreziqet nga sulmet e mundshme nga hakerët.

Burimi: BotaSot

No comments :

Post a Comment