29 March 2014

Nga vjen depresioni dhe humbja e kujtesës?

Humbja e kujtesës dhe depresioni janë disa tema shumë të rëndësishme, pasi shumë persona në ditët e sotme po vuajnë nga këto sëmundje.

Fluksi i ulët i gjakut në tru bën që truri të pësojë lëndime nervore, të cilat më pas manifestohen me humbjen e kujtesës, depresion dhe disfunksion konjitiv.
Sidoqoftë, kjo mund të ju dërgojë edhe në sëmundje fatale siç është çmendja.

Mos lejoni që truri juaj të tkurret. Rrjedhja e gjakut në tru mund të shkatërrohet nga hipertensioni (tensioni i lartë i gjakut), i cili mund të bëj që truri juaj të mos funksionojë.
Një kombinim i tensionit të lartë të gjakut dhe fluks i ulët i tij në tru është një qarkullim shumë i keq. Disa faktorë tjerë të cilët rrezikojnë fluksin e mirë të gjakut në tru janë edhe sindroma metabolike, stresi, diabeti.
Për tu larguar nga kjo sëmundje ju duhet të përdorni një numër të madh të produkteve natyrale si: CoQ10, acid lipoik, karnitinë dhe çaj të gjelbërt.

Burimi: BotaSot

No comments :

Post a Comment