03 March 2014

Nokia me telefon të ri Lumnia ‘Martini’

Kompania e telefonave mobil Nokia është duke punuar për një telefon më të ri dhe detajet kanë filluar të bëhen të ditura.
Si pjesë e detajeve që janë bërë të njohura për teknologjinë më të re të Nokias është se kjo pajisje është emërtuar ‘Martini’.

Detaje të tjerë nuk janë bërë të njohura por ky kod i emrit doli nga një informues në Twitter, i cili funksionon në mënyrë perfekt për t’i bërë këto gjëra të njohura.

No comments :

Post a Comment