20 March 2014

Shqiptari qe shkelqeu ne “DWS America”

Albert Stanaj eshte nje shqiptar me banim ne Amerike. Qe nga femijeria ai eshte marre me muzike dhe shpesh here ka kenduar dhe ne aktivitetet dhe festat e komunitetit shqiptar.
Kete te marte ai ka qene i ftuar ne “Dancing with the Stars” (kanali ABC) ku ka interpretuar dy kenge, njera prej te cilave ishte "Let Her Go".

Interpretimi i djaloshit shqiptar i ka bere shikuesit menjehere te interesohen dhe te kerkojne versionin e Albertit te kesaj kenge te cilen mund ta degjoni te plote edhe ne kanalin muzikor YouTube.
Le t’i urojme qe ai te jete shqiptari i radhes qe korre sukses ne tregun muzikor amerikan.

Burimi: Portalb

No comments :

Post a Comment