20 March 2014

Kur shpërthen akuariumi në restorant (VIDEO)

Klientët në një restorant në Florida morrën një surprizë jo fort të këndshme dje, kur një akuarium gjigand plasi dhe uji doli nëpër restorant dhe madje mbi disa konsumatorë.
T-Rex Cafe në kompleksin e Downtown Disney, u kthye nga argëtimi i klientëve në një kaos të vërtetë pas shpërthimit të akuariumit, i cili i shtyu punonjësit që të merrnin rrjeta dhe kanaçe boshe, si përpjekje për të shpëtuar peshqit në akuarium.
Pasi punonjësit shpëtuan atë që mundën, klientët u larguan dhe gjithçka i’u kthye normales.

Shikoni videon më poshtë:
Burimi: InfoShqip

No comments :

Post a Comment