24 March 2014

"Vajzat e humbura" , nga 617 persona vetëm 1 ofron ndihmë (FOTO)

Dy vajza të vogla qëndruan për rreth një orë në një qendër tregtare në Londër, dhe ngjasonin me 2 vajza të humbura. Ata ishin nën mbikqyerjen e kamrave, si pjesë e një eksperimenti.

Për rreth 1 orë pranë tyre kaluan 617 persona, dhe vetëm një gjyshe u ndal që të interesohej se ku e kishin mamin.

"Ajo kishte kohë që qëndronte në të njëjtin vend vetëm dhe nuk i ishin afruar as prindërit as ndonjë shok, dhe unë e kalova, por mendova se duhej të kthehesha dhe ta pyesja thjesht sa për të qenë e sigurt nëse ishte çdo gjë në rregull".


"Unë mendoj se gjenerata e vjetër duhet të ndalojë, nuk mund të flas për të rinjtë. Qindra persona kaluan dhe as nuk e vunë ujin në zjarr fare".


Mamaja e vajzave është shprehur shumë e zhgënjyer si si ka mundësi që kur shikon ato dy fytyra aq engjëllore dhe të humbura, të mos ndalosh qoftë vetëm për pak. /albeu.com/No comments :

Post a Comment