16 March 2014

Zhgënjehen përdoruesit e Iphonave me iOS 7.1

Përdoruesit e Iphonave janë të zhgënjyer nga freskimi i programit IOS 7.1, që po e zbras baterinë e tyre, po i fshinë të gjitha kontaktet, rrokullis tastierën e tyre, lidhja e dobët e ‘Bluetooth’, e shumë gjëra të tjera.

IOS 7.1 është tashmë në 21 për qind në të gjitha iPhonat dhe iPad-at duke e bërë atë një nga kaluesit më të shpejtë për një sistem të ri operativ në historinë e kohëve të fundit.

Mirëpo, kusumatorët po thonë se është duke ua mbytur baterinë në mesin e shumë parregullsive të tjera.

Burimi: RTV21

No comments :

Post a Comment