12 April 2014

‘China’s Got Talent’, balerini 3-vjeçar çmend të gjithë [VIDEO]

Është vetëm 3 vjeç, quhet Zhang Junhao dhe kërcen me një siguri të jashtëzakonshme, si të ishte një balerin profesionist.
Është një nga talentët që janë zbuluar në Kinë, gjatë një puntate të emisionit “China’s Got Talent”, i cili ka befasuar jurinë dhe të pranishmit në sallë.

Kjo video është publikuar në Youtube nga një përdorues i zakonshëm, por që shumë shpejt ka marrë një “lumë” klikimesh. Shikoni VIDEON: /tch/

No comments :

Post a Comment