23 April 2014

Di Caprio në roilin e Stive Jobs

Leonardo DiCaprio raportohet se është duke u kërkuar të luajë bashkëthemeluesin e kompanisë Apple Computer, Steve Jobs, në filmin e shumëpritur mbi jetën e tij.

Aktori 39-vjeçar është kontaktuar nga Danny Boyle, i cili është në negociata për të zëvendësuar regjisorin e larguar David Fincher, raporton The Hollywood Reporter.

Filmi pritet të fokusohet në lansimin e kompjuterit të parë Macintosh të kompanisë Apple në vitin 1984, pastaj në NeXT Cube (1990), dhe iPodin origjinal (2001).

Më herët gjatë muajit Funcher u largua nga projekti për shkak të kërkesave të mëdha rreth pagesave dhe kontrollit kreativ.

Burimi: BotaSot

No comments :

Post a Comment