20 April 2014

Godite me çekan iPhone 5S dhe Galaxy S5 [VIDEO]

Goditja me çekan e iPhone 5S dhe Galaxy S5 realizohet në të vërtetë. Për të parë se cili telefon është më i qëndrueshëm, do të mund ta shikoni në videot në vazhdim.Samsung Galaxy S5

No comments :

Post a Comment