14 April 2014

Shikuesit nuk e pëlqejnë ‘Hyremin’ e re

Pas largimit të aktores Merjem Yzerli nga ekipi i serialit fansat dhe miliona përcjellës të këtij seriali janë të dëshpruar me zëvendësen e saj aktoren Vahide Gordum.
Prej epizodit të 103 aktorja e re po paraqitet në serial, kurse shikuesit veç kanë filluar t’i shfaqin paknaqësitë e tyre, transmeton albtime.Por, aktorja e re ndjehet optimiste duke thënë se me kalimin e kohës do t’i bind shikuesit me kualitetin e saj.

Burimi: FishMedia

No comments :

Post a Comment