14 April 2014

Shpikja e babait për të shëtitur vajzën nëpër botë (Foto)

Bran Ferren, krijues dhe menaxher i Applied Minds, kompani e teknologjisë që ka kontrata me General Motors, US Air Force, Intel e shumë kompani të tjera, i është dashur katër vjet për ta ndërtuar këtë mjet.

Ky mjet është ndërtuar nga një 61-vjeçar në Kaliforni enkas për një katër vjeçare e cila kërkon të bëjë një udhëtim të gjatë nëpër Amerikë dhe pse jo edhe në gjithë botën.


Bran Ferren, krijues dhe menaxher i Applied Minds, kompani e teknologjisë që ka kontrata me General Motors, US Air Force, Intel e shumë kompani të tjera, i është dashur katër vjet për ta ndërtuar këtë mjet. Brenda mjetit që ka marrë emrin e vajzës së tij Kira Van, ka zyre, kuzhinë, dhoma gjumi, madje edhe hapesire për motor.


Burimi: YllPress

No comments :

Post a Comment