23 May 2014

Jolie dhuron 50 mijë dollarë për të prekurit nga vërshimet në Ballkan

Aktorja Angelina Jolie, i ka dhuruar Kryqit të Kuq amerikan 50 mijë dollarë, për të prekurit e vërshimeve në Ballkan.
Aktorja edhe më herët ka shfaqur interesimin e saj për vendet e Ballkanit, duke ia dedikuar edhe një projekt filmik Bosnjës “Land of Blood and Honey” dhe ndodhive të konfliktit në këtë vend.

Jolie në komunikatën e saj ka shkruar se vendet e Ballkanit prej dekadash kanë hequr nga konfliktet e armatosura, derisa tani ata po vuajnë nga fatkeqësia natyrore.

Burimi: BotaSot

No comments :

Post a Comment