07 March 2014

Calvin Harris si shqiptar

Të ngjan si shqiptar. I dashuruar fort në Ritën. Aq fort sa që në profilin e tij mban edhe fotografinë e babait të saj, Besnik Sahatçiut.

Është ky dhëndri kosovar Calvin Harris i cili në profilin e tij zyrtar në ‘Facebook’ përveç se ka publikuar shumë foto të të dashurës Ora, ndërsa në secilën e përshkruan si engjëllin e tij, ai ka vendosur tek fotot edhe një fotografi të vjehrrit, e cila tregon më së miri miqësinë ndërmjet Calvin Harris dhe Sahatçiut.
Ndryshe DJ i njohur botëror ka treguar se është me fat për lidhjen e tij të dashurisë. Këtë e ka treguar karshi fotos së Ritës ndërsa ka shkruar “I’m lucky I know lol”.

Burimi: InfoShqip

No comments :

Post a Comment