09 March 2014

Luaj dhe Mëso, aplikacion android për fëmijët

Luaj dhe Mëso është një aplikacion i ri shqip për fëmijet tuaj që të kenë më të lehtë të mësojnë numrat, ngjyrat, kafshët, ushqimet e shumë të tjera nëpërmjet fotografive dhe me zë. Ja vlen ta keni këtë aplikacion në Tabletin apo telefonin tuaj mobil android.

Aplikacioni është bërë nga Zimer Iljazi dhe mund ta shkarkoni në Google Play Store në linkun në vazhdim: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zimeriljazi.luajdhemeso

Burimi: ShqipMedia

No comments :

Post a Comment