09 March 2014

Samsung prezantoi aplikacionin falas për muzikë, Milk Music

Samsung ka prezantuar shërbimin e saj më të ri për muzikë të quajtur Milk Music. Milk Music është një aplikacion që mund të shkarkohet falas në Google Play Store.
Ky aplikacion është ekskluzivitet i telefonave inteligjentë Samsung si Galaxy 4, Galaxy S3, Galaxy S4, Note 2 dhe Note 3.

Shërbimi i liderit global të telefonave, i quajtur Milk Music, sot ka debutuar në SHBA me mbi 200 stacione dhe 13 milionë këngë.

Në këtë aplikacion janë 9 zhanre të ndryshme të muzikës dhe dy stacione kryesore si Spotlight dhe My Stations të cilat do të luajnë muzikën më moderne nga artistët e njohur si p.sh., Jay-Z. Stacionet e preferuara mund të shtohen në seksionin “Stacionet e mia”, ndërsa këngët individuale mund të etiketohen si të preferuarat e përdoruesve, apo të shënohen si këngë të cilat nuk duhet të shfaqen në listë, në rast se ato nuk pëlqehen.

Ky aplikacion lidhet me valë dhe me rrjetin 3G.

Burimi: IngoShqip

No comments :

Post a Comment