09 March 2014

Një darkë ‘në ajër’

Një dark ‘në ajër’, mund të tingëlloj si dicka jo e mundur. Por në fakt kjo është shumë e mundur.
Madje kjo edhe ka ndodhur në Bruksel, ku një kopmani ka krijuar një tavolinë me karrige lëvizëse të cilat me vinç ngrihen lart dhe e gjithë dreka apo darka hahet disa metra larg tokës.

Tavolina është 9 metra e gjatë, 5 metra e gjerë dhe ka 22 ulëse.
Tavliona me karrige pa njerëz peshon rreth 5 tonë.


Burimi: infoGLOBI

No comments :

Post a Comment