16 March 2014

Sa zgjati lufta më e shkurtër në botë?

A e dini se:
Emrat e të gjitha kontinenteve përfundojnë me shkronjën e njëjtë me të cilët fillojnë.
Lufta më e shkurtër në histori ishte ajo ndërmjet Zanzibarit dhe Britanisë së Madhe e vitit 1896.
Ajo zgjati vetëm 38 minuta.
Muskuli më i fuqishëm në organizmin e njeriut është gjuha.
Ju nuk mund të vrisni veten duke u përpjekur që ta ndaloni frymëmarrjen.
Paraja nuk është e punuar nga letra ajo është e punuar nga pambuku.
Cokollata mund t;i vras qentë sepse ajo përmban një substancë e cila rrezikon zemrën dhe sistemin nervor të tyre.

Burimi: InfogGlobi

No comments :

Post a Comment