15 May 2014

Rikthehet Flappy Bird

Flappy Bird është një lojë me grafikë shumë të thjeshtë dhe e vështirë për të luajtur që ishte në dispozicion për telefonat e mençur deri në momentin kur Nguyen vendosi që loja mos te jetë më.

Flappy Bird do të kthehet sipas një reportere te CNBC, Kelly Evans foli me krijuesin e lojës Dong Ngyen i cili konfirmoi se loja do të rikthehet në Gusht, por nuk tregoi se çfarë të reja do të ketë përveç se do të përfshije edhe versionin multiplayer.

Pavarësisht raporteve se ai ishte duke fituar rreth 50,000 dollar në ditë, me 9 Shkurt, Nguyen fshiu lojën nga App Store dhe Google Play, duke thënë se loja ka shkatërruar qetësin e jetës së tij të thjeshtë.

No comments :

Post a Comment