12 March 2014

Imazhet e para të telefonit ZTE Grand S Ext

Janë shfaqur disa imazhe të telefonit inteligjentë ZTE Grand S Ext, dhe duhet të pranojmë se emri që i është vendosur këtij telefoni është pak i vështirë për t’u mbajtur mend.

Janë shfaqur disa imazhe të telefonit inteligjentë ZTE Grand S Ext, dhe duhet të pranojmë se emri që i është vendosur këtij telefoni është pak i vështirë për t’u mbajtur mend.

Gjithsesi, deri në daljen zyrtare të këtij telefoni ndoshta kompania ZTE vendos të ndryshojë edhe emërtimin e tij.

Por, çfarë e bën të dallojë telefonin ZTE Grand S Ext nga pjesa tjetër e telefonave inteligjentë. 

Flitet se do të jetë telefoni i parë që do të bazohet në teknologjinë NMT (Nano Molding Technology), që do të thotë se trupi i telefonit është bërë nga plastika dhe metali, dhe të dy materialet janë shkrirë në një të vetëm.

Përveç kësaj telefoni inteligjent ZTE Grand S Ext thuhet se do të karikohet me valë. Ndërsa për specifikat e tjera të telefonit nuk kemi informacion.

Burimi: YllPress

No comments :

Post a Comment