13 March 2014

Oprah vjen me libër me ese

Oprah Winfrey pritet të lëshojë një libër të ri të saj.
Prezantuesja e famshme televizive do të publikojë koleksionin e eseve të titulluara “What I Know For Sure”, që do të përbëhet nga pjesët të cilat ajo i ka shkruar për çdo muaj dhe i ka publikuar në revistën e saj “O” në 14 vite.

Esetë do të grupohen në libër në bazë të temës, përfshirë mirënjohjen, gazmendin, admirimin dhe mundësinë.

Sipas shtëpisë publikuese, libri do “të ofrojë një pasqyrë të rrallë, të fuqishme dhe të afërt në jetën e brendshme të Oprah – mendimet e saj, orvatjet dhe ëndrrat – derisa do t’i ofrojë lexuesit një udhëzues për të nxjerrë më të mirën nga vetja”.

Libri pritet të dalë në shitje në vjeshtën e këtij viti. /Telegrafi/ 

No comments :

Post a Comment