09 March 2014

Shikoni çfarë ndodh kur një pelikan mëson të fluturoj? (Video)

Një pelikan, ishte lënduar gjatë një stuhie në Tanzani dhe kishte përfunduar në një plazh në liqenin Tanganyika, liqeni i dytë më i madh në botë, që shtrihet në territorin e katër vendeve të ndryshme afrikane.
Zogu tre muajsh, ishte marrë në kujdes nga stafi i Greystoke Mahale, në bazën e tyre në malet Mahale.
Kështu, ata i vendosëen një kamperë pelikanit dhe e mësuan se si të mund të fluturonte sërish.

Shikoni videon:Burimi: InfoShqip

No comments :

Post a Comment