15 March 2014

Shqiptarja që po shkëlqen në “The Voice” zviceran (VIDEO)

Enrika Derza quhet këngëtarja shqiptare e cila po mahnit publikun zviceran në spektaklin e talentëve të këndimit, “The Voice of Switzerland”.
Edhe pse nuk arriti që të tërheqë vëmendjen e njerëzve të muzikës shqiptare dhe publikut shqiptar, ajo këtë po e bën në Zvicër.
Pjesëmarrësja në shumë festivale, ka arritur që të impresionojë jurinë ku gjendeshin muzikantë të dëshmuar në tregun ndërkombëtar.
Ishte këngëtari i njohur Marc Sway ai që e zgjodhi Enrikën. Ajo shkëlqeu me këngën “Listen”, interpretim që do të kompleksonte gjysmën e këngëtarëve tanë të shquar të skenës.

Ndiqeni videon më poshtë:Burimi: AlbNews

No comments :

Post a Comment